Voditelj i zadrugar u akciji: Evo sa kim se Milan Milošević potajno mazio u programu uživo – mislili da ih kamera ne snima? (Video)
Breaking News

Voditelj i zadrugar u akciji: Evo sa kim se Milan Milošević potajno mazio u programu uživo – mislili da ih kamera ne snima? (Video)

Moramo da kažemo kako je od svog učešća u prvoj sezoni Milan Milošević zainteresovao široke narodne mase. Naime, on nije imao nikada javno djevojku i svi su pričali i spekulisali kako tada kada je bio samo učesnik zadruge tako  i sada kada je voditelj da je on neko ko voli mu’škarce. Ovo ne tvrdimo, ovo se nije još dokazalo niti je sam akter priče kada priznao.

Danas su svi na društvenim mrežama dijelili jedan video snimak koji je izazvao do sada najviše pometnje, Milan je mislio da ga pr0duckija štiti i da neće ovo objaviti, ali izgleda da nisu vodili računa o tome, pa su gledaoci ipak uspjeli sve da vide i snime. Evo sa kim se Milčan Milošević potajno mazio dok je trajao program uživo:

@smesna.strana.klipa #zadruga #zadrugabalkan #zadruga__official #fyp #foryou #foryoupage #zadruga5 #janjus #janjuš #milan #milanmilosevic ♬ original sound – smesna.strana.klipa

Kako vidite to je Marko Janjušević poznati Janjuš. Neki kažu da su se oni ovdje samo zezali, dok neki kažu da misle da je Milan zaljubIjen u jednog od zadrugara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *