Nova drama Mujića, Dalila i ne sIuti šta joj se ocu dešava: Huso ostaje bez radnje, kuće i zemIjišta ništa nije u njegovom vIasništvu? - isplivao š0k snimak (Video)
Breaking News

Nova drama Mujića, Dalila i ne sIuti šta joj se ocu dešava: Huso ostaje bez radnje, kuće i zemIjišta ništa nije u njegovom vIasništvu? – isplivao š0k snimak (Video)

Moramo da kažemo kako je Huso Mujić od prošle godine postao centar interesovanja medija, sve zbog njegove kćerke Dalile. Danas kako ćete imati prilike da čujete uživo konverzaciju kako se jedan rođak od Huse javno javio i dao svoju majku na telefon, oboje su tvrdili da je kuća koju su gradili sagrađena na tuđem pIacu i da to nije pIac Mujića.

Onda je počeo da vrijeđa Husu, da govori kako je njegov otac napravio tu kuću, kako ni radnja nije njegova, nego da je njegov otac dao pare da se ta radnja otvori. Ovo su riječi prenešene, a kako bi vi bili sigurni u vjerodostojnost istih, pogledajte video zapis u kome je objavljen poziv o kome pričamo od početka do samog kraja:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

Vjerujemo da Husi nije lahko da se nosi sa svim ovim, a sve ovo mu je pokrenulo, kako kažu široke narodne mase i uradilo lično njegovo dijete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *