Oglasili se Huso i Emina Mujić - nikad 0štriji, tiče se Dejana: Evo šta se desilo u njihovoj kući, 0čajni i u I0šem stanju
Breaking News

Oglasili se Huso i Emina Mujić – nikad 0štriji, tiče se Dejana: Evo šta se desilo u njihovoj kući, 0čajni i u I0šem stanju

Moramo da kažemo kako se Emina nije dugo oglašavala, nikako poslije incidenta za srpsku novu godinu, dok se Huso Mujić, Dalilin otac oglasio nekoliko puta i rekao da mu je žao Dejana ali i njegove kćerke, što je sasvim normalno.

Sada se oglasila Emina i navodno rekla kako je stupila u kontakt sa Husom i kako su oni svijesni da je sada najbitnije da im dijete ostane pri zdravoj pameti. Emina smatra da su Dragojevići u Urgentnom centru, kada je Dejanu bilo najgore njemu napunili glavu kako i Huso i Emina njega pIjuju napolju i kako su oni krivi za cijelu situaciju.

Emina smatra da su oni nešto njemu napraviIi, jer kako kaže “nije se dijete moglo preko noći okrenuti protiv Dalile” . Emina kao majka smatra da je Dejan najbolji za Dalilu i da oni trebaju sjesti pričati i riješiti svoju situaciju bez Dragojevića i uplitanja. Rekla je da sada neće vrijeđati nikoga, ali ako ovako bude sve nastavilo da teče oglasit će se opet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *