Popović našao zamjenu za Bosanca: Grand predstavio novog člana žirija - evo šta se desiIo, oglasio se Saša Popović (Foto)
Breaking News

Popović našao zamjenu za Bosanca: Grand predstavio novog člana žirija – evo šta se desiIo, oglasio se Saša Popović (Foto)

Dragan Stojković Bosanac  je svima poznat kako kao producent tako i kao harmonikaš, a svi smo imali prilike da vidimo kako se on zapravo nijen i pojavio na snimanju svima poznate emisije gdje je sezonama unazad član žirija. Riječ je o Zvezdama Granda, a na njegovom mjestu se našao neko drugim, kako su ljudi rekli Bosanac je od strane Popovića dobio zamjenu.

Bosanac nije mogao da dođe na snimanje emisije iz za sada opravdanih razloga, mediji su prenosili da je jako prehlađen, a svi znamo da se sada to tretira na drugačiji način od kako je k0r0na prisutna u svijetu. Na njegovo mjesto je sjeo svima poznati Voja Nedeljković. Voju svi vole jer je pozitivan.

Voja je kao i uvijek bio nasmijan, a kako kaže više mu se dopada njegova stara pozicija, jer je tu svoj na svom, ali se i u ulozi žirija jako dobro snašao, komentarisao je poslije Saša Popović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *