Marija Kulić neće da priča o zetu: Evo šta je Miljanina mama prvo uradila kad smo joj spomenuli ćerkinog muža - 0vo nismo očekivali
Breaking News

Marija Kulić neće da priča o zetu: Evo šta je Miljanina mama prvo uradila kad smo joj spomenuli ćerkinog muža – 0vo nismo očekivali

Kada pomenemo Miljanu Kulić, ljudi imaju podijeljeno mišljenje o njoj, smatraju da je ona do prije 2/3 godine bila potpuno druga osoba. Ona je prvobitno ušla kao rijaliti igrač i zabavljač, a poslije je postala psihički l0še, toliko da je svog bivšeg Zolu napaIa dok je spavao štiklom i nanijela mu ne tako naivne p0vrede gIave.

Ona je nakon ovog čina diskvalifikovana, a kako je cijelim svijetom odijeknula informacija da se sada udala, Kurir je odlučio kako i sam prenosi da kontaktira njenu majku Mariju, jer do Miljane ne mogu doći, ona je na odmoru sa svojim Nenadom na Zlatiboru.

Marija je samo poželjela svima sve najbolje i rekla da ne može sada da priča, kako je na drugom pozivu. Kako poslije piše kurir, više se nije ni oglašavala na ove pozive. Zola njen bivši je saznao da se Miljana udala, od voditelja Milana, imali smo prilike da pratimo koliko je pIakao, nije mu bilo ni malo jednostavno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *