Isplivao cjenovnik, 6.000 eura za jednu objavu: Evo koliko naše pjevačice zarađuju od društvenih mreža - svi š0kirani (Foto)
Breaking News

Isplivao cjenovnik, 6.000 eura za jednu objavu: Evo koliko naše pjevačice zarađuju od društvenih mreža – svi š0kirani (Foto)

Da su društvene mreže postali poslovi budućnosti dokazuje i činjeica da pjevačica Ceca za samo jednu reklamu, objavu koju postavi na svojim društvenim mrežama uzima oko 6.000 eura. Ona je jednom prilikom rekla da samo sa velikim i ozbiljnim brendovima sarađuje, da joj to nije primarno, ali voli da zaradi i na taj način. Istakla je da nikad nije željela sa sitnim brendovima da se upušta u bilo kakve saradnje.

Ona sa druge strane reklamira samo one firme koje su za nju dobre, i iza svoje reklame uvijek stoji, za razliku od nekih njenih kolegica koje reklamiraju sve samo da zarade i dobiju koji proizvod na poklon. Maja Berović i Seka Aleksić za svoje reklame uzimaju od 1.500 do 3.000 eura, što je jednako primamljivo.

Pored njih velike sume novca za reklame mogu uzeti Teodora Džehverović kao i Cecina kćerka Anastasija. Što više pratioca na društvenim mrežama imate, to vam može reklama za bilo koji proizvod biti veća i skuplja ,naravno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *