Tanja Savić prvi put o skandaIu i napuštanju emisije: Jovana Jeremić i Amidžić će poIudeti nakon 0vih riječi - "spasiIa sam se.."
Breaking News

Tanja Savić prvi put o skandaIu i napuštanju emisije: Jovana Jeremić i Amidžić će poIudeti nakon 0vih riječi – “spasiIa sam se..”

Svi su imali prilike da prate emisiju poznatog voditelja Ognjena Amidžića, to je bilo praznično izdanje koje je najgledanije do sada definitivno. Svi mediji su poslije pisali o tome, jer je pažnju na emisiju privukla Tanja Savić koja je u toku izlaganja od voditeljice Jovane Jeremiž s kojom inače nije u dobrim odnosima ustala i otišla u wc.

Mnogi su ovo shvatili kao direktnu provokaciju, kako smo napisali i u samom naslovu Jovana i Ognjen su ostali u š0ku zbog tog postupka, a sada je Tanja po prvi put nakon emisije rekla nekoliko rečenica o tome. Tanja kaže da se spasila slušanmja Jovane i da se ne kaje zbog svog postupka nikako, te da ne bi previše da daje na značaju toj temi i da pretjerano komentariše.

Vjerujemo da su svi imali prilike da isprate pr0v0kacije Tanje u toku emisije a ukoliko niste, pogledajte sami u nastavku teksta:

Ovo je samo dio atmosfere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *