Miljana Kulić š0kirala javnost "ponovo ulazim u Zadrugu da pravim šou": Rijaliti zvijezda se nakon diskvalifikacije vraća na velika vrata - otkrila i pakIeni pIan koji sprema
Breaking News

Miljana Kulić š0kirala javnost “ponovo ulazim u Zadrugu da pravim šou”: Rijaliti zvijezda se nakon diskvalifikacije vraća na velika vrata – otkrila i pakIeni pIan koji sprema

Informacije koje je u javnost pustila Miljana Kulić su probudile razne komentare.Svi znamo kako je ona napustila rijaliti program Zadruga 5. Ona je svog bivšeg emotivnog partnera Zolu napaIa na spavanju i nanijela mu p0vredu gIave nakon čega su je izbacili, tačnije diksvalifikovali.

Ona se sada oglasila i rekla kako se vraća u zadrugu, kako je već sve detalje ugovorila sa produkcijom i kako su svi svjesni da bez Miljane nema šou programa. Prije nego što uđe ima pakIeni pIan, ona  je počela da svakodnevno vježba, radi na svom fizičkom izgledu, ali i psihičkom stanju.

Ona je našla dečka, kako kaže sada s njim provodi vrijeme. U zadrugu uzlazi za 2 mjeseca koja će provoditi sa sinom i dečkom, oni odlaze na ZIatibor gdje će biti narednih 15 dana ,vodi i sina s njima, a poslije će negdje sami, dok že Željkića čuvati Marija, rekla je Miljana. Široke narodne mase su u š0ku nakon ovih informacija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *