Prvi put nakon diskvalifikacije oglasila se Maja Marinković: Odgovorila i na navode o odlasku na psihijatriju - "treba mi samo mir i da pijem.."
Breaking News

Prvi put nakon diskvalifikacije oglasila se Maja Marinković: Odgovorila i na navode o odlasku na psihijatriju – “treba mi samo mir i da pijem..”

Kada pomenemo Maju Marinković ,ovih dana smo imali prilike da prenosimo mnoge informacije, a sada se ona prvi put za medije oglasila i rekla kako ne može da vjeruje kakve natpise je o sebi pročitala. Ona je rekla da joj treba vrijeme, da se oporavlja u stanu od svega, ali da je ona daleko od psihijatrije i Iiječenja kako prenose mediji.

Nakon ove izjave oglasio se i Taki, pisalo se kako je on smijestio na Iiječenje, ali ona kaže da je zajedno s Majom u stanu i da je Maja njemu sve, da ni otvore skupi šampanjac i pripremaju tužbe za sve one koji su je h0spitalizovali lažno i koji su pisali kako je na Iijekovima.

Taki  i Maja su oduvijek zajedno, oni nikako ne mogu jedno bez drugogo ,a Taki toliko voli Maju da će joj sve oprostiti, on je nikada ne bi da u neku ustanovu, prije bi i on sam otišao sa njom, rekao je sve izvor blizak njima za medije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *