Neviđeni šou u emisiji: Tanja Savić poniziIa sve, pa napustila emisiju uživo - evo i zbog čega, nisu mogli sakriti snimak (Video)
Breaking News

Neviđeni šou u emisiji: Tanja Savić poniziIa sve, pa napustila emisiju uživo – evo i zbog čega, nisu mogli sakriti snimak (Video)

Svi znamo da poznatu emisiju po imenu Ami dži šou program vodi Ognjen koji se uvijek trudi da u svojoj emisiji ugosti aktuelne ljude, pa je tako ovog puta gostio sljedeće goste: Jovana Jeremić, Tanja Savić, Nestorović Branimir i Ivica Dačić, jako zanimljv spoj rekli bismo, ali on ga koštao medijskih natpisa.

Naime, Jovana Jeremić je imala svoje izlaganje, a onda je poznata pjevačica Tanja Savić samo ustala i krenula da napusti emisiju dok je Jovana pričala, imala je i izgovor da mora hitn0 do toaleta. Naime, voditeljica Jutarnjeg programa na Pink televiziji je ostala u š0ku kao i brojni drugi ljudi, svima je ovo bila glavna tema, a kako vidimo još uvijek jeste.

Jovana je napravila takav izraz lica da su svi mogli vidjeti koliko se š0kirala neprofesionalnim ponašanjem pjevačice. Prisjetimo se njihova netrpeljivost počinje kada je Jovana Jeremić među prvim javno pokrenula temu njene veze sa gradonačelnikom Draškom iz Banjaluke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *