G0re društvene mreže, Jelena Karleuša vreIim slikama napravila pravu pometnjui: GoIa zadnjica u prvom pIanu - sve se vidi, muškarci padaIi u trans
Breaking News

G0re društvene mreže, Jelena Karleuša vreIim slikama napravila pravu pometnjui: GoIa zadnjica u prvom pIanu – sve se vidi, muškarci padaIi u trans

Kada vidimo ovakav naslov, nekako se ne iznenadimo, jer je Jelena navikla ljude na sebe takvu. Ona je dugo na javnoj sceni i svojim odijevnim kombinacijama je prevazišla BaIkansku scenu, toliko ,da su svijetski mediji pisali o tome kako na BaIkanu postoji pjevačica koja je toliko moderna, i dijelili njene fotografije.

Međutim, široke narodne mase se dijele naravno na dvije skupine, one koje vole i podržavaju divu, jer je iskrena i srčana, jer ne krije ništa i jer se ne pIaši ničega i nikoga i oni koji je nikako ne vole, zbog istih stvari.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Ona je sada objavila slike koje možete da vidite u toku ovog teksta, a ljudi su različito reagovali, možete i dami da vidite kako su je neki osudiIi jer ima dvije kćerke i jer joj nepriliči ovakvo odijevanje, dok su neki pisali “Jelena pripremi se sada će sve brojne poštenjačine da te 0sude” .Koje je vaše mišljenje da li joj ovo priliči ili ne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *