Nisu šredili, dijamanti i Iuksuzni automobili: Muževi naših poznatih dama poklanjali nevjerovatne stvari nakon njihovog porođaja - 0vaj poklon je sve ostavio bez teksta
Breaking News

Nisu šredili, dijamanti i Iuksuzni automobili: Muževi naših poznatih dama poklanjali nevjerovatne stvari nakon njihovog porođaja – 0vaj poklon je sve ostavio bez teksta

Kada su javne osobe u pitanju, ovog puta pišemo o ženama koje su na svijet donijele djecu, moramo da kažemo kako oni vole da širokim narodnm masama sve putem društvenih mreža slikaju i pokažu, pa su tako i sve svoje poklone, koji vrijede pravo bogatstvo slikale i dijelile.

Svaka poznata ličnost je nakon poroda dobila skupocijeni poklon, a jedna je čak od svekrve dobila poklon koji će vas sve ostaviti bez teksta. KatarinaGrujić je prije samo 15tak dana na svijet donijela kćerkicu kojoj su dali ime Katja, a njen suprug joj je kupio poklon koji košta 7.000 eura, u pitanju je komad nakita.

Mnogo skuplji poklon je od svog tadašnjeg supruga dobila Ana Nikolić, automobil vrijedan 70.000 eura, kada mu je na svijet donijela kćerku Taru. Svekrva koja je kupila najskuplji poklon je Ceca, svojoj snajki jeuzela ogrlicu koja vrijedi oko 5.000 eura.Spekulisalo se da je i Ana Sević dobila jako skupocijen automobil za rođenje djeteta zadnjem partneru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *