Miljana ima dečka, svijećom da ga je tražila boljeg ne bi našla: Marija Kulić otkrila sve o kćerkinom momku, evo ko je on - veliki biznismen u Srbiji
Breaking News

Miljana ima dečka, svijećom da ga je tražila boljeg ne bi našla: Marija Kulić otkrila sve o kćerkinom momku, evo ko je on – veliki biznismen u Srbiji

Marija Kulić je sada progovorila kako o svom zdravlju tako i o svojoj Miljani. Kada su je mediji pitali kako je, rekla je da je sada bolje, stabilnije, ali da že 2021. godinu pamtiti nažaIost po  boIesti.Kako je Miljana glavna tema širokih narodnih masa, tako su mediji poželjeli da saznaju kako je ona i šta se novo dešava kod Miljane, sada kada je ne možemo rpatiti namalim ekranima.

Marija je rekla da ima dečk,a da je nikad bolje, da je taj momak zlatan ,da su joj ga takvog tražili ne bi našli. On nije s njom iz koristi, istakla je majka Marija, on ima svoje firme i jako je vrijedan. On je privatnim u Beogradu, a Miljana je kraj njega kao princeza, ima sve i jako je cijeni i poštuje, samim tim je sebi povratila samopoštovanje i kako ste imali prilike da vidite, izgleda bolje nego ikada.

Za kraj je otkrila da on ima 32 godine i da ga ne zanima javni svijet ni rijaliti, ali je Miljanu prihvatio u potpunosti takvu kakva ona jeste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *