Kristijan Golubović počeo prodavati na pijaci: Zakupio tezgu, svi prilazili da vide šta prodaje - ostao bez dinara, evo i kako
Breaking News

Kristijan Golubović počeo prodavati na pijaci: Zakupio tezgu, svi prilazili da vide šta prodaje – ostao bez dinara, evo i kako

Kako vidite i sami Kristijan Golubović svima poznati kako kao rijaliti učesnik, tako i po brojnim drugim stvarima s ezajedno sa svojom djevojkom iz rijaliti programa Kristinom odlučio isprobati u jednom novom i jako zanimljivom biznisu. Mnogi se pitaju kako im je to uopšte paIo na pamet.

Oni vjerovali ili ne sada rade na pijaci, kako prenosi Blic, srpski mediji su ih zatekli na beogradskoj pijaci kako su zakupili jednu tezgu i prodaju zdrave proizvode, u pitanju je zapravo sušeno voće. Pogledajte i sami u nastavku ovog teksta dvije fotografije na kojima se jasno vidi i Kristijan i Kristina koji rade na pijaci:

Kako stvari stoje oni imaju svoje obožavaoce koji su spremni odvojiti novac za njihove proizvode i biznis im za sada dobro ide. Mnogi čak dolaze da se slikaj usa ovim poznatim rijaliti parem, prenose mediji.Međutim, široke narodne mase se pitaju gdje im je siIni novac s kojim se Kiki hvalio, imao je navodno veliki honorar u rijaliti programu Zadruga?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *