Ana Sević okitila jelku, svi joj se smiju zbog jednog detalja: 0vo sigurno nije željela da se vidi, osram0tiIa se - isprozivali je, vidite li o čemu se radi
Breaking News

Ana Sević okitila jelku, svi joj se smiju zbog jednog detalja: 0vo sigurno nije željela da se vidi, osram0tiIa se – isprozivali je, vidite li o čemu se radi

Ana Sević je sa svojim suprugom Danijelom Nedeljkovićem pronašla istinsku sreću, kako vidimo. Ona je na svijet donijela zajedničku kćerku a sada njih dvoje čekaju i drugo dijete. Kako vidite sami danas pišemo o jelki koju je ona okitila u roze – bijelim tonovima, kako ih je nazvala sama “ženskim” tonovima za svoje dvije princeze.

Iako je u drugom stanju ,ona se jako dobro osježa, a svi koji je prate na društvenim mrežama su to mogli ispratiti, jer je stačno u pokretu i obavlja sve svoje obaveze nesmetano. Ona je objavila sliku jelke koju vidite u nastavku teksta, ali jedan detalj svi komentarisu negativno. Pogledajte jelku pa sami zaključite šta nije u redu s njom:

Kako vidite, ljudi su u komentarima pisali da ispod jelke trebaju stajati kutije, paketići i pokloni, a ne roza jastuci koji nisu dio običaja. Neki su čak zanemarili to i pohvalili su jelku i način na koji je ukrašena, vidi se da je uloženo dosta truda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *