0vaj mladić zaprosio Džejlu Ramović, ona uzela prsten sa osmijehom: "Prosim te, ljepoto" (Video)
Breaking News

0vaj mladić zaprosio Džejlu Ramović, ona uzela prsten sa osmijehom: “Prosim te, ljepoto” (Video)

Moramo da kažemo kako je Džejla Ramović jako mlada ,ali jako uspješna pjevačica. Sjetimo se da je ona odnijela pobjedu u poznatom muzičkom takmičenju po imenu Zvezde Granda. Niko ne može da joj ospori kako ima jedinstven i neponovljiv glas, a pored svega toga, svojim skromnim ponašanjem, odgojem, kulturom, oblačenjem je osvojila srca širokih narodnih masa.

Nikada se nije oblačila prosto ,niti pr0vokativno, uvijek je držala do sebe. Džejli jednostavno ne treba tijelo da bi pokazala svoj glas, jer svi dođu da je slušaju. Pored toga je nevjerovatno prirodno lijepa, kao anđeo.Sada je imala nastup u jednom klubu u Mostaru, kada joj je prišao mladiž kao prsten i rekao da je prosi.

Ona je uzela prsten, ali je rekla da joj je rano, međutim kada mu je probala vratiti isti, on je rekao da je sada već kasno, jer je prsten uzela. Video snimak možete da pogledate u nastavku ovog teksta:

@avaz.tv “TI SI PRSTEN UZELA…TO JE TO” / Pala prošnja na nastupu: Pogledajte kako je Džejla Ramović reagirala kad je vidjela prsten #dzejlaramovic #showbiz ♬ original sound – Avaz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *