Deen pokazao dio svog luksuznog doma u Los Angelesu: "Uživanje kod kuće" - niko ne može vjerovati da 0vo Fuad posjeduje, sve pršti od Iuksuza
Breaking News

Deen pokazao dio svog luksuznog doma u Los Angelesu: “Uživanje kod kuće” – niko ne može vjerovati da 0vo Fuad posjeduje, sve pršti od Iuksuza

Moramo da kažemo kako naš poznati pjevač koji je prepoznatljiv po nadimku Deen kako smo ga i u samom naslovu imenovali živi tri godine unazad u KaIiforniji u Los Angelesu. Njegovo puno ime i prezime mnogi ne znaju, Deen je zapravo Fuad Backović.

Deen je uvijek bio aktivan na društvenim mrežama, ali je u zadnje vrijeme posebno povećao aktivnost, od kako su domaći mediji počeli ponovo da pišu o njegovim objavama. On je sada podijelio snimke i pokazao u kakvom luksuzu uživa, snimio je Iuksuzni dom i veliki bazen ispred istog koji posjeduje.

On je prije Amerike godinama živio u Italiji, kako znamo, a sam je dao izjavu da je u Americi našao svoju sreću, da mu je prelijepo, ali nije krio da se jako teško bilo navići na život u Americi, njemu kao BaIkancu nije to bilo jednostavno ali kako kaže “živ se čovjek na sve navikne”. Koje je vaše mišljenje o Deenu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *