I ne pomišlja da prevari suprugu u Zadruzi: Evo kako izgleda supruga Lepog Miće, da čovjek ne povjeruje - prava ljepotica, šta je vidjela na njemu
Breaking News

I ne pomišlja da prevari suprugu u Zadruzi: Evo kako izgleda supruga Lepog Miće, da čovjek ne povjeruje – prava ljepotica, šta je vidjela na njemu

Kada pomenemo Lepog Miću, moramo da kažemo kako svi sumnjaju oduvijek da je on tako zvani igrač produkcije, da namiješta priče, ali ono što niko ne može ignorisati, nikada se nije sladio tuđom boIi,. uvijek se trudio da omladinu digne i da im ne dozvoli bijeg iz rijaliti pgorama, kako se ne bi zadužili.

Lepi Mića je godinama u braku, on je sa svojom suprugom Snežanom dobio kćerku Saru koja je u bijelom svijetu, koja je jako pametna i uspješna. Do sada smo svi imali prilike da vidimo kako izgleda Sara, ali kako izgleda njegova supruga Snežana? Jako rijetki su vidjeli kako ona izgleda ,a sada možete da pogledate ispod fotografije:

Snežana je odana supruga, ona nikada nije bila dio javne scene, nikada se nije pojavljivala u medijima, pa tako i u toku ove njegove igrice u Zadruzi koja traje kako znamo 5 godina, nikada se nije pojavila, niti oglasila za medije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *