Vilu na Dedinju svi znaju, a 0vo je Cecina kuća u Žitorađi: Najveća u selu, velika ograda i video nadzor - sve pršti od Iuksuza
Breaking News

Vilu na Dedinju svi znaju, a 0vo je Cecina kuća u Žitorađi: Najveća u selu, velika ograda i video nadzor – sve pršti od Iuksuza

Kada pomenemo Cceu i njen dom na Dedinju, svi mi znamo da je ona tu nastanjena godinama i da posjeduje jednu jako veliku i luksuznu vilu. Pored tog, svi znamo da je ona rodom iz mjesta po imenu Žitorađe i da se ona nikada toga nije stidjela niti je krila te informacije.

Moramo da kažemo da je njena kuža u Žitorađu kako su mediji imali prilike da slikaju i snime najveža u cijelom selu, ograđena je velikom ogradom ali na kući je postavljen i video nadzor. Kako kažu komšije,t a kuća je nekada izgledala kao i sve druge kuće u tom mjestu, obična, ali kako je Ceca napredovala tako je uređivala dvorište, nadograđivala kuću i sada je velika i mogu reći luksuzna:

 

Iznad teksta možete da vidite kako sada izgleda njena kuća u Žitorađu, vjerujemo da će se ona i njena sestra Lidija zauvijek sastajati u njoj i uživati u sjećanju na djetinjstvo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *