Ogromna jelka, praznična čarolija u kući Šeherzade i Onura: Evo kako izgleda njihov dom, nisu kao ostali parovi - posebni i neponovljivi
Breaking News

Ogromna jelka, praznična čarolija u kući Šeherzade i Onura: Evo kako izgleda njihov dom, nisu kao ostali parovi – posebni i neponovljivi

Porodična kuća poznatog glumačkog para  Berguzar Korel i Halita Ergenca je prije nekoliko dana, kako su svi meidji prenosili postao još bogatiji, njegova supruga, svima poznata kao Šeherzada je a svijet donijela prelijepu djevojčicu kojoj su dali ime Lejla.

Moramo da kažemo kako su oni ostali zapamćeni po nekim ulogama, pa ih tako sada široke narodne mase prepoznaju i zanimaju se za njihove živote, jednako kao da su domaći glumci. Sada kako vidite po naslovu donosimo nešto novije vijesti, radi se o fotografiji na kojoj se vidi praznična čarolija u kuću Onura i Šeherzade:

Kako vidite oni su to uradili na drugačiji način, stavili su stolicu gdje su naznačili da je tu mjesto gdje se djeda mraz treba zaustaviti, pored toga, Šeherzada jako voli cvijeće, pa je dosta ukrasila sa cviježem kuću, što drugi nisu. Prelijepa slika, složit ćete se. Oni žive ljubav svojih života i jako su sretna porodica, to se može vidjeti po objavama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *