Samo jedan detalj uz skupocjenu bundu košta 2.000 eura: Papreni stajling Đanijeve snajke na vjenčanju - brak iz k0risti?
Breaking News

Samo jedan detalj uz skupocjenu bundu košta 2.000 eura: Papreni stajling Đanijeve snajke na vjenčanju – brak iz k0risti?

Radiša Trajković  je pjevač kojeg malo ko zna po njegovom pravom i punom imenu i prezimenu, nego ga svi znaju po nadimku koji smo već pomenuli u samom naslovu,Đani. Svi mediji preonse kako je Đani oženio sina koji je mlađi i čije ime je Marko.

Kako saznajemo Marko i njegova izabranica, sada žena Minja će postati roditelji, da li je ovo bio razlog slavlja, vjerujemo da se mnogi slažu da je odgovor: da. Sve je obavljeno skromno u krugu njihovih najbližih članova porodice, a sve oči su bile okrenute prema trudnoj mladi, pogledajte u nastavku kako je izgledala:

Ono što je izazvalo brojne komentare širokih narodnih masa je činjenica da su mediji objavili kako njena bunda košta samo 2.000 eura, a pored bunde, ostatak odjeće je jednako skup. Mnogi su pisali kako je ona sigurno s njim iz ljubavi, naravno ironično. Poslije ove slike, koje je vaše mišljenje, da li je ovo ljubav ili korist?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *