Nezapamćena bruka i sram0ta u Zvezdama Granda: Slučajno uključili mikrofon, a onda se čuo njen glas - kandidatkinja zgr0žena zbog 0vih riječi
Breaking News

Nezapamćena bruka i sram0ta u Zvezdama Granda: Slučajno uključili mikrofon, a onda se čuo njen glas – kandidatkinja zgr0žena zbog 0vih riječi

Moramo da kažemo kako je Zorja Pajić učesnica muzičkog takmičenja Zvezde Granda, ali prošlogodišnje sezone. Ona je sada imala jedno izlaganje gdje se dotakla i tadašnjeg svog učešća i iskustva koje je imala tamo, ovo vjerujemo do sada niste imali  prilike da čujete ili pročitate.

Ona je rekla da joj je žao što se ne takmiči ove sezone kada je član žirija Ceca, istakla je da su se u toku njenog takmičenja prošle sezone dešavale razne stvari. Napomenula je da je u jednom trenu dok je bila u duelu muzičkom naravno sa kandidatom po imenu Selim bila jako razočarana.

Svi su pisali o tome kada je Viki Miljković kao član žirija koji je mislio da mu je zvučnik ugašen i da nije ozvučena rekla ostalim članovima da glasaju za njenog kandidata a ne za nju, kaže da je to bilo nešto što je dovelo do l0šeg stanja. Svaki naredni krug je bila u baražima, pala je psihički, jedva da je došla kako kaže do finala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *