Za dva i po mjeseca smršala 15 kilograma, 0vo je jelovnik Bojane Ristivojević: Jednu stvar je izbacila iz ishrane - trik koji svi morate znati
Breaking News

Za dva i po mjeseca smršala 15 kilograma, 0vo je jelovnik Bojane Ristivojević: Jednu stvar je izbacila iz ishrane – trik koji svi morate znati

Kada je gubitak kilograma u pitanju, moramo da kažemo kako je to tema koja nekako uvijek privuče pažnju širokih narodnih masa i koja iznova i iznova zainteresuje ljude. Danas pišemo o voditeljici koja je u jako kratkom vremenskom peridou kako smo u samom naslovu naveli za 2,5 mjeseca izgubila oko 15 kilograma.

Njeno ime je Bojana Ristivojević  i ona je rekla da je sve to uspjela zahvaljujući svojoj voljenoj kćerci koja se zove Mitra. Ona je dorila na carski rez, doktori su govorili da miruje, ali ona se kretala, kako kaže, nosila je svoju kćerku svuda, ona joj je dolazila kao nekakav teg od pet kilograma, i tako je smršala 15 kilograma.

Sama je istakla da je poslije p0r0da i željela da se vrati na neku svoju staru kilažu, smatra da je to san svake majke koja se porodi, ali neke ne krenu odmah na vrijeme, kako smatra voditeljica. Ona je rekla da vježba sa kćerciom, nju zabavlja  a ona mrša, ugodno s korisnim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *