Ceca po prvi put progovorila o Bogdanu i prosidbi: Ražnatovićka otkrila da li će se uskoro udavati - "dobila sam 2 prstena.."
Breaking News

Ceca po prvi put progovorila o Bogdanu i prosidbi: Ražnatovićka otkrila da li će se uskoro udavati – “dobila sam 2 prstena..”

Kako vidite po samom naslovu ,danas ponovo stavljamo akcenat na život poznate pjevačice sa domaže estradne scene, Cece Ražnatović ,koja je sa nekoliko svojih poteza digla veliku Iavinu na društvenim mrežama. Naime, ona je jako aktivna na svojim društvenim mrežama, ali nije razmišljala o posljedicama i spekulacijama nakon što je objavila sliku prstena na svojoj ruci.

Mnogi kažu da je ona možda to uradila i baš iz te namjere da svi pričaju i pišu kako je njen Bogdan emotivni partner zaprosio. Ceca je krz izjavu demantovala sve ovo, ali je rekla da nije dobila jedan prsten od njega nego dva, mada nemaju značenja zaruka.

Istakla je da nema u planu da po drugi put stane na ludi kamen niti da se udaje, kaže da u vjenčanici može biti smao za slikanje ili da pjeva, a u opštini ili ispred popa je jednom stala i zaklela se, više ne. Kaže da joj djeca nemaju ništa protiv toga, nego da je to njena odluka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *