"Ostala sam bez dinara, sama na uIici" Miljana izgubila 250.000 eura: Prva ispovijest nakon diskvaIifikacije - "žao mi je.."
Breaking News

“Ostala sam bez dinara, sama na uIici” Miljana izgubila 250.000 eura: Prva ispovijest nakon diskvaIifikacije – “žao mi je..”

Moramo da priznamo kako je Miljani možda trenutno najbolje da je van rijaliti programa, jer je mnogi smatraju psihički nestabiInom da boravi u tom prostoru. Moramo da kažemo kako je ona preko 5 godina unutar zidina rijaliti programa, dok njen novac navodno troše njeni. Oni su napravili i kuću čija se vrijednost procijenjuje na 50.000 eura, i koja je kako saznajemo pod hipotekom.

Miljana je uradila postupak i naravno bila diskvalifikovana iz Zadruge, sada joj sigurno ivše nema povratka u taj rijaliti program. Nakon izaska je čekala svoje roditelje na benzisnkoj pumpi kako su mediji prenosili koja se nalazi u neposrednoj blizini imanja u Šimanovcima.

Ona je rekla kako je zbog Zole ostala bez 200.000 i ako doda ovih 50.000 od hipoteke, ona je mnogo izgubila, ali kako je sama rekla, ima još malo novca koji že uložizi pametno, na Iiječenje, izgleda da je sama svijesna da nije dobro. Mnogi je žale, ali i 0suđuju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *