Pjevačica u vezi sa oženjenim generalom: Svi š0k detalji nove ljubavi Marine Visković - o 0vome je Saša Mirković šutio sve do sada
Breaking News

Pjevačica u vezi sa oženjenim generalom: Svi š0k detalji nove ljubavi Marine Visković – o 0vome je Saša Mirković šutio sve do sada

Svi su imali prilike da gledaju Sašu Mitrovića u emisiji Sceniranje, gdje je javno iznio neke zanimljvie detalje koji su pokrenuli brojne teme. On je rekao kako mu je jedan tako zvani Iažni general prijetio da otkupi ugovor jedne poznate pjevačice, njegove Ijubavnice, a sve to je izazvalo ha0s.

Naime, ovaj producent je rekao jednu do sada nepoznatu estradnu tajnu, zagolicao je odmah maštu širokih narodnih masa i medija, koji su istraživanjem cjele situacije došli do saznanja da se radi o pjevačici po imenu Marina Visković, koja je godinama na sceni i jako je prepoznatljiva javnosti.

On kaže da mu je taj čovjek, njen Ijubavnik prijetio zato što je na nekoj visokoj poziciji, ali on nije želio otkriti o kome se radi, iako su voditelji insistirali. Ona je vež neko vrijeme u emotivnoj vezi sa tim policijskim generalom, sada će naići vjerujemo na razne komentare, jer je taj general oženjen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *