Jana svako jutro jela 0vo pa smršala 14 kilograma: Nikad bolje nije izgledala - njena dijeta je jednostavna i djelotvorna
Breaking News

Jana svako jutro jela 0vo pa smršala 14 kilograma: Nikad bolje nije izgledala – njena dijeta je jednostavna i djelotvorna

Moramo da kažemo kako se Jana nikada nije stidjela da priča o svojim kilogramima, uvijek je javno priznavala kada se ugoji i koliko kilograma ima. Zadnji put kada je pričala o kilogramima istakla je da je došla do plus 20 kilograma, ugojila se previše, a onda je odlučila da se stavi na jedan poseban režim. Ona je u tom trenu imala 82 kilograma, kako kaže.

Mnogi su sumnjali da će Jana kako je rekla izdržati na toj dijeti, ali ona je željela da skine višak kilograma, jer se nije više osjećala lijepo. Jana je priznala da je veliki gurman da voli da jede, ali sada je za samo 3 mjeseca izgubila 14 kilograma, samo zato što jei zbacila određen namirnice, a ujutro pije mlaku vodu i med.

Ona kaže da je izbacila hljeb, svo tijesto, pored toga ne jede slatko prženo, najviše kuhano i dosta se fokusirala da smanji količine mesa, a poveća povrće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *