"Znam Dalilu već 10 godina, sad ću vam reći ko je ona - 0vo je prava i jedina istina": Dalilina prijateljica Amra otkrila sve o njoj
Breaking News

“Znam Dalilu već 10 godina, sad ću vam reći ko je ona – 0vo je prava i jedina istina”: Dalilina prijateljica Amra otkrila sve o njoj

Kako vidite po samom naslovu danas prenosimo riječi djevojke po imenu Amra, koja kako kaže više nije mogla da šuti iako se nikada nije oglašavala za medije, a zna Dalilu preko 10 godina, preko nje je naravno upoznala i Dejana a oduvijek joj je bio Ijigav, kako kaže.

Amra smatra da svi osuđuju Dalilu, a da je njoj ustvari najteže, nikako ne opravdava da se razvede tako ili da je imala odnose prije razvoda, ali žena se zaljubila, bila je fer, rekla mu je, to se može desiti svakom. Ona je rekla da zna nju toliko godina da do sada nikada o njoj nije mogla reći nešto loše. Istakla je da je Dalila prije svega veliki borac i da je Dejan uz nju stao na noge.

Rekla je i da je on bio na samom dnu, ali Dalila mu je pomogla, kada su ga roditleji napustili, bio je još samo u vezi sa njom, mogo je otići kući, mogla je ta ista majka da radi na odnosu ali nisu, sada Dalila kriva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *