Baka Draška Stanivukovića: "Neka se Tanja Savić okani mog unuka, njemu treba mlađa da rađa, a ne udata žena sa dvoje djece"
Breaking News

Baka Draška Stanivukovića: “Neka se Tanja Savić okani mog unuka, njemu treba mlađa da rađa, a ne udata žena sa dvoje djece”

Svima je jasno da su glavna tema domažijh medija ovih dana poznata pjevačica Tanja Savić i p0litičar, tačnije gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković. Do sada nijedan član njegove porodice nije iznio svoje mišljenje o ovoj vezi i ovim medijskim natpisima, ali je sada njegova baka Gospava kako prenose mediji rekla nekoliko rečenica. Da li že se ove rečenice svidjeti ovom paru? Pogledajmo u nastavku ovog teksta..

Ona je rekla kako Tanju gleda kao ženu sa dvoje djece, koja je još uvijek udata i nema šta kako kaže Gospava da se pravi fina, tako je kako je. Ona je rekla da njih dvoje nisu u vezi, istakla je da se Tanja treba kaniti njenog unuka. Poželjela je sreću kako njoj tako i njenoj djeci ,ali dalje od Draška. Ona kaže da ne treba Drašku žena sa dvoje djece, da to nije moda, da to niko ne treba prihvatiti, on je momak. Istakla je da nije upoznata sa situacijom između Tanje i njenog još uvijek zakonitog supruga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *