PIakao sam zbog Dejana, i meni je Dalilina majka bila nevjerna: Huso Mujić iznio š0kantne stvari iz privatnog života - kad Dalila čuje da se 0vo saznalo..
Breaking News

PIakao sam zbog Dejana, i meni je Dalilina majka bila nevjerna: Huso Mujić iznio š0kantne stvari iz privatnog života – kad Dalila čuje da se 0vo saznalo..

Kako vidimo situacija u Zadruzi s eiz dana u dan zakuhava, ne smiruje se, a svi sada željno išče4kuju ulazak Maje Marinković koji že se desiti u subotu. Naime, Dalilin otac Huso Mujić koji živi u mjestu gdje su ona i Dejan napravili kuću je opet progovorio za medije.

On do sada nije nikada javno ovako pričao, ali sada kaže da želi da svi čuju i znaju njegovo mišljenje. On je rekao da nikako ne može ovo da shvati, da se sve nada da je to nekakva igra, on kako kaže ne može znati šta je u glavi njegove kćerke, ali šta god da je to nije normalno, smatra Huso.

On je rekao da je plakao danima zbog Dejana, kaže da ga je uvijek boljelo u grudima kada ga vidi da se slama, prevara nije ni malo jednostavno, pa je dodao ” i ja sam to doživio”. Nakon ove rečenice su svi shvatili zašto je došlo do razvoda između Emine i Huse.. On je samo dodao da su oni prije zadruge imali savršen brak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *