"U njegovu kuću sam ušla kad mi je bilo 16 godina, a on mi je pokazao.." oglasila se snaha p0kojnog Marinka Rokvića: 0tkrila ko je on bio zapravo (Foto)
Breaking News

“U njegovu kuću sam ušla kad mi je bilo 16 godina, a on mi je pokazao..” oglasila se snaha p0kojnog Marinka Rokvića: 0tkrila ko je on bio zapravo (Foto)

Marinko Rokvić je ovih dana glavna tema, svi članovi porodice, prijatelji, brojne kolege i poznanici, njegovi fanovi su objavljivali testove koji su mogli natjerati suze na oči, ali sada se oglasila njegova snajka, koja do sada nikada nije objavljivala tako javno porodične tekstove i iznosila neke slike u javnost. Ona je objavila jednu do sada neviđenu sliku, gdje je u drugom stanju. Ona je žena o njegovog sina Marka.

Ona je napisala da je sa svojih 16 godina prvi put ušla u njegovu kuću, narednih 17 godina je član te porodice, kaže da je nju Marinko kao otac naučio svemu, kako treba da bude podrška svima, ali da sebe stavi na prvo mjesto. Napisala je kakav je on bio, hrabar čovjek kojem je srce veliko.

Iznad teksta možete da vidite i sliku koju je objavila, jako bliska, jako emotivna fotografija. Mnogi su u komentarima pisali riječi hvale za ovakvu snajku, a ona je samo iskreno napisala kako je vidjela sve ove godine svog svekra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *