Sjećate li se zIobnice iz serije? Svi smo je voljeli: Evo kako danas izgleda - kažu da je uništiIa lice 0peracijama (Foto)
Breaking News

Sjećate li se zIobnice iz serije? Svi smo je voljeli: Evo kako danas izgleda – kažu da je uništiIa lice 0peracijama (Foto)

Svi znamo ko je Gabrijela Spanić ,glumica koja sada ima 46 godina, prenose mediji.Gabrijela se proslavila ulogom u seriji po imenu “Zlobnica” koja je bila jedna od najgledanijih serija na prostoru BaIkana. Ova serija je njoj donijela veliku popularnost ne samo na našim prostorima nego i širom svijeta gdje se emitovala.

Ona je 90tih godina bila jedna od najljepših glumica, jedna od najtraženijih glumica na prostorima Južne Amerike. Ona je imala savršene i jako specifične crte lica ,a to je prodavalo njene uloge. Kako su godine odmicale, ona je željela izgleda da doradi svoj izgled, nepotrebno, kako smatraju svi.

Ona je na sebi mala vidi se na fotografijama koje je nedavno objavila i koje svi prenose neke zahvate, mnogi kažu da joj nisu trebali  i da je tako samo unakaziIa svoje lijepo lice, koje je bilo najljepše prirodno. Pogledajte i sami u nastavku ovog teksta kako ona danas izgleda, pa zaključite sami:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *