Takmičarki iz Bosne pozIiIo na sceni u Zvezdama Granda: Žiri odmah skočio na noge, nisu 0vo očekivali - šta joj se desilo
Breaking News

Takmičarki iz Bosne pozIiIo na sceni u Zvezdama Granda: Žiri odmah skočio na noge, nisu 0vo očekivali – šta joj se desilo

Naime, do sada smo imali prilike da vidimo razna dešavanja u toku takmičenja Zvzeda Granda, ali ovo je uspaničilo sve, a članovi žirija su pritisnuli panik taster. Kako vidite u samom naslovu takmičarka iz Bosne i Hercegovine, Lejla Milkunić koja ima 18 godina je stala na scenu i počela da pjeva pjesmu od Cece, ali je nakon nekoliko stihoda zastala, oni su to primjetili i pritisnuli kako smo već naveli panik taster.

Voditeljka Sanja Kuzet je odmah došla do uplašene djevojke i dala joj da se napije vode. Članovi žirija su vidjeli koliko se ona upIašila, koliku je tremu imala, odmah su to komentarisali javno uz pitanja “mila, šta se desilo, jesi li dobro” – svi su bili blagi i spremni da joj pruže pomoć.

Ceca je rekla da treba dati djevojci još jednu priliku, a kada je djevojka počela da pjeva ponovo, Ceca je uzela mikrofon i podržala je, a mi smo vidjeli da je Lejla sa osmijehom i zadovoljna napustila scenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *