Rane na Iicu, Luna Đogani objavila najnoviju sliku: Neće više da šuti, evo šta se dešava zadnja 2 mjeseca - fanovi u š0ku
Breaking News

Rane na Iicu, Luna Đogani objavila najnoviju sliku: Neće više da šuti, evo šta se dešava zadnja 2 mjeseca – fanovi u š0ku

Luna Đogani je objavila sliku koju možete i sami da vidite ispod ovog teksta gdje se vidjelo kako ima ranice po usnama, a onda su krenuli razni komentari, kako je to možda od nekog vrsta uda’rca i slično. Ona je vidjela gdje sve to vodi, pa se odmah oglasila i rekla da mora da kaže svim dušebrižnicima da to nije ništa što oni misle.

Ona je rekla kako pije neke jake terapije za akne, svi znamo još od zadruge da ona ima problema s tim, ali sada se u trudnoći i poslije sve dosta više istaklo, kako kaže, pa je krenula na neke ozbiljne terapije. To su jaki Iijekovi kako je napisala koji suše ne samo kožu tijela, nego i lice, usne, pa tako dolazi do blagih pukotina, što vidite na slici.

Ona je rekla da idalje ne vjeruje da postoje ljudi koji svaki njen korak shvataju l0še i da moraju da se pomire s činjenicom da je sretno udata i da ima dijete, te da je ne zanimaju komentari koji oni pišu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *