“Maloprije su me pustili iz boInice, od Dalilinog ponašanja mi je muka”: Huso ima poruku za kćerku i zeta Dejana - neće više da šuti
Breaking News

“Maloprije su me pustili iz boInice, od Dalilinog ponašanja mi je muka”: Huso ima poruku za kćerku i zeta Dejana – neće više da šuti

Huso Mujić je svima sada poznat, otac Dalile Mujić koja ga svakodnevno izbacuje iz takta i zbog koje čovjek završava treći put u b0lnici kako saznajemo. On je rekao kako ne može da gleda dešavanja u zadruzi, kako ga slama sve ono što radi njegova kćerka i kako ga b0li sve ono što se dešava Dejanu.

Da je on jedan realan čovjek, smatraju široke narodne mase koje su mu pružile putem društvenih mreža jako veliku podršku. On je u izlaganju za medije rekao kako ne prepoznaje svoju kćerku kako ona misli da je najbolja i kako je njen ponašanje l0še, te da će kuću u kojoj žive ona i Dejan prepisati Dekiju, kako ga nazvao jer je on to zaslužio.

On je po izlasku iz b0lnice dao izjavu kako je sada dobro, kako ima vrtoglavice i jake mučnine ali da je dobio da pije neke lijekove, kaže da mu je zapravo muka od Dalile i njenog ponašanja a da su Dejanu vrata uvijek otvorena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *