Promijenio vjeru, ide u džamiju, ne jede svinjetinu i ne pije aIkohol: Komšinice imaju samo riječi hvale za Dejana, a Dalilu ne podnose - razvezali jezik o njihovom braku
Breaking News

Promijenio vjeru, ide u džamiju, ne jede svinjetinu i ne pije aIkohol: Komšinice imaju samo riječi hvale za Dejana, a Dalilu ne podnose – razvezali jezik o njihovom braku

Kada pomenemo Dejana i Dalilu ovih dana je neizostavna tema zajedno s njima njen otac Huso kojeg su mediji posjetili u njegovom selu i koji je za medije dao ispovijest koja je provukla pažnju ljudi. Huso je javno rekao kako podržava Dejana a kako Filip i Dalila nemaju mjesta u njegovoj kući. Nakon Huse, izjave o ovom bračnom paru su dale i prve komšinice Zumreta i Fatija. One su otkrile neke informacije koje do sada sigudno niste čuli:

Zumreta je prva rekla kako je Dejan izvrstan mladić, kako je bolji od Dalile a kako ona nikad nije voljela da se druži sa komšijama niti je njemu dala da se previše zbližava s njima.Ona i Fatija su zbgoržene njenom odlukom, njihov brak je bio dobar, komšije to znaju, nek se ne vadi da je tušio i gnjavio, uvijek se umiljavala prema Dejanu.

On je zbg nje prestao da jede svinjetinu, prestao da pije, on je počeo da se okreže našoj vjeri, što je veliko poštovanje, Huso ga ko sina zavolio. Car je bio po zatv0rima, Husu je osramotila. – rekle su između ostalog komšinice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *