Svi su drhtali i stajali mirno pred njom: Evo čime se bavila bivša žena Milutina Mrkonjića - njena izjava o Mrki je sve š0kiraIa
Breaking News

Svi su drhtali i stajali mirno pred njom: Evo čime se bavila bivša žena Milutina Mrkonjića – njena izjava o Mrki je sve š0kiraIa

Svi mi imamo svoju sadašnjost, svoju prošlost i budućnost kojoj se veselimo. Naime, kako vidite u naslovu danas ćemo se vratiti malo u prošlost od Milutina koji je prije Ane imao ženu, ona je bila kako saznajemo advokat, a nakon te funckije je otišla na još visočiju poziciju i postala sudija. Njeo ime je Dragana Daša Mrkonjić.

Ona ikada do sada nije za medije ništa rekla, a sada je rekla nešto što je iznenadilo široke narodne mase. Ona je rekla kako je oduvijek Mrka bio isti, da je ona bila svijesna žena i da je znala da je on švaler pa se tako ne ljuti. Ona i njen bivši partner Milutin su kako kaže u dobrim odnosima, ona je žena svijesna sebe i nema potrebe za povratkom u prošle dane.

Ana je rekla da je ona također svijesna da oni imaju kontakt, a mediji su je pitali da li je ljubomorna, da li sumnja jer je to ipak njegova žena od prije, Ana je samo rekla da nema potrebe da bude ljubomorna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *