"Odrastao sam bez roditelja, ostavIjen sam kao beba: Uspio sam u životu, oženio se, dobio dijete, a sada je moje dijete ostalo bez.."
Breaking News

“Odrastao sam bez roditelja, ostavIjen sam kao beba: Uspio sam u životu, oženio se, dobio dijete, a sada je moje dijete ostalo bez..”

Kada je bio mali, ostao je bez roditelj,a tako je završio kao i većina djece u njegovoj situaciji u domu. Njegova tetka je željela da ga uzme, ali ona je imala 4vero djece i bila je u jako slaboj situaciji, njen muž je radio i kući donosio minilanu platu.

On je nekak završio školu, bio dobar učenik i krenuo na fakultet. Završio je fakutet i dobio posao u jednoj firmi kao računovođa, što mu je omogućilo normalan život. On se oženio ,dobio dijete,  a onda je jednog dana njegova žena imala ne-sreću i kako kaže, sada je dozivio nešto j0š g0re, njegovo dijete je ostalo bez maj’ke, što je tešk0 gledati i što je tešk0 zamisliti.

On kaže da su mnogi govorili da je on smao dijete, beba, ali on je bio isto beba i zna da je to jaka b0l kada odrastate, rekao je da to dijete nikada neće osjetiti manjak ljubavi. Ova ispovijest je raspIakala mnoge ljude.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *