Dr. Nestorović tvrdi 0va namirnica smanjuje srčana 0b0Ijenja i čuva zdravlje: Stari trik - svaki dan započnite s 0vom namirnicom
Breaking News

Dr. Nestorović tvrdi 0va namirnica smanjuje srčana 0b0Ijenja i čuva zdravlje: Stari trik – svaki dan započnite s 0vom namirnicom

Branimir Nestorović je javnosti postao poznat kada je kao dio kriznog staba stao ispred naroda i pričao o k0r0ni. Svi znamo da je on i prije svega toga bio ugledan, smao nije bio medijiski ispraćen kao što je sada. Široke narodne mase su oduševljene njegovim govorom i iskrenošću koju on nudi.

Svi znamo da je nekoliko puta gostovao po emisijama i pričao o gojaznosti, Iijekovima i zdravlju ljudi. On kaže da postoje namirnice koje su prirodna p0moć ljudi, ali da to ljudi jako rijetko koriste. Istakao je da postoji jedna trik ,jedna namirnica koja će pomoći onima koji imaju srčana 0b0ljenja i onima koji žele očuvati svoje zdravlje:

On kaže da svako jutro trebate da popijete jednu malu čašću rakije s kafom. Istakao je da vodite videnciju o ljudima koji to rade, u Rusiji ili Srbiji, oni koji to praktikuju žive duže, rekao je da postoje babe koje prelaze 100tu godinu i idalje svako jutro uz kafu piju rakiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *