"Bilo mi je prvi put" Ceca nevin0st izgubila sa 18 godina, a Čola bio sa čobanicom: Mile Kitić se sa 15 u Čikagu opustio sa prost.itutkom (Foto)
Breaking News

“Bilo mi je prvi put” Ceca nevin0st izgubila sa 18 godina, a Čola bio sa čobanicom: Mile Kitić se sa 15 u Čikagu opustio sa prost.itutkom (Foto)

Neki pjevači su progovorili o svoj prvom se*ksualnom iskustvu. Čola je rekao da je to bilo kada je bio jako mlad, sa jednom čobanicom, sve se desilo na livadi. Ona kaže da je imao možda 17 godina, i da je bila čista idila.

Ceca kaže da je to uradila sa svojih 18, kaže da je sve to bilo iz radoznalosti, ali s dečkom s kojim je bila godinu i po u vezi. Rekla je da je tek poslije u braku počela da uživa u tom činu. Ognjen Amidžić kaže da je to bilo sa 15 godina, kada je pozvao drugaricu u stan, ali ne zna da li se to može nazvati se*om.

Naime, za kraj smo ostavili Mileta Kitića kaže da je to bilo sa jednom pr0stitu*tkom, kojoj je trebao platiti 1.000 dolara, sve je bilo u Čikagu, kako kaže, ali ona mu je navodno na kraju dala sat i nešto novca, profitirao je on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *