Tražim 50. ženu za prov0d, nudim veIiki n0vac za to: Ja mogu i do 15 puta za jednu n0ć, pružam nezaboravno iskustvo - ne želim ništa star0 i mršav0 (Video)
Breaking News

Tražim 50. ženu za prov0d, nudim veIiki n0vac za to: Ja mogu i do 15 puta za jednu n0ć, pružam nezaboravno iskustvo – ne želim ništa star0 i mršav0 (Video)

Moramo da vam prenesemo jednu jako zanimljivu priču koja se tiče čovjeka po imenu Taib Seferović koji se kako ćete i sami moći čuti oženio prvi put sa svojih 11 godina a sa 13 godina je dobio i prvo dijete, što je složit ćete se jako rano. On dolazi iz Bosne i Hercegovine i privukao je po ko zna koji put pažnju širokih narodnih masa.

On je sam rekao imat ćete i sami prilike da vidite na snimku koji smo za vas ostavili na samom kraju teksta kako je imao navodno 49. žena u žitovu i da mu je potrebna još jedna ona pedeseta.  Taib kaže da ima oko 50 djece i da ima oko 250 unuka, što dokazuje da Taib nije sasvim običan čovjek. Vjerujemo da je i vas ova priča zainteresovala kao i brojne druge ljude:

Iznad teksta ste imali prilike  da i sami vidite Taiba i čujete šta on ima da kaže za vas koji ga slušate i koji ste zainteresovani za njegov žvito.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *