Neobjavljena Marinina pjesma će uskoro ugledati svjetlo dana: Napisala pred sm.rt 0ve p0tresne stihove - evo koja pjevačica će ih otpjevati
Breaking News

Neobjavljena Marinina pjesma će uskoro ugledati svjetlo dana: Napisala pred sm.rt 0ve p0tresne stihove – evo koja pjevačica će ih otpjevati

Kada pomenemo Marinu, moramo da odamo veliku počast ženi koja je znala šta radi, koja je bila veliki čovjek, prijatelj, ali i veliki profesionalac. Ona je znala da za svakog napiše pjesmu koja ga opisuje. Marina T. je stvorila brojne sadašnje već zvijezde, jer da nije bilo nje i njenih tekstova, oni nikada ne bi imali pravu pjesmu, onaj hit koji ih proslavi.

Marina je surađivala sa velikim zvijezdama, ona je pisala brojne pjesme kroz koje će zauvijek živjeti. Svi kažu da je ne samo Srbija nego cijeli BaIkan nažaIost izgubio možda i najkvalitetnijeg tekstopisca. Sada saznajemo da je prije smr’ti dok se b0rila još sa b0lesti koju ima napisala pjesmu po imenu “Izlečena”

Kako saznajemo tu pjesmu će otpjevati Nataša Bekvalac i svi smatraju da je napisana po njeom ćivotu i da je sigurno tekst fokusiran na ljubavni život Nataše Bekvalac koji je svakako jako turbulentan i daje materijala za pisanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *