Djevojka Draška Stanivukovića uzvraća udarac: Evo šta je Kristina uradila kad je saznala da je imao aferu sa Tanjom Savić - boIno (Foto)
Breaking News

Djevojka Draška Stanivukovića uzvraća udarac: Evo šta je Kristina uradila kad je saznala da je imao aferu sa Tanjom Savić – boIno (Foto)

Kako sada mediji spekulišu, Tanja Savić je navodno na ljeto bila u tajnoj vezi, kako to svi nazivaju aferi sa sadašnjim gradonačelnikom Draškom, a svi znamo da je on sada u jednoj vezi koja se činila stabilnom i skladnom. Šta će se desiti njegovoj vezi sada kada svi mediji pišu o ovoj aferi? Pitaju se oni kojima je stalo do njega..

Kako stvari stoje ova r0mansa koja je procurila, da li bila istinita ili samo spekulacija uspjela je da naruši odnos Draška i njegove djevojke Kristine. Naime, kako su imali mediji prilike da prenesu ,ona ga je otpratila sa društvene mreže instagram, ali da stvar bude još g0ra, on idalje prati Tanju Savić na instagramu, pogledajte i sami u nastavku teksta fotografije kao dokaze za priču koju smo naveli iznad:

Šta će se dalje odvijati u ovom odnosu vjerujemo da će mediji ispratiti u skorije vrijeme, ostanite s nama, mi ćemo vam svakako prenijeti.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *