0vo su svi detalji razv0da decenije: Brak im nije mogao opstati, koliko god su se trudili
Breaking News

0vo su svi detalji razv0da decenije: Brak im nije mogao opstati, koliko god su se trudili

Jelena Karleuša zasigurno je jedna od najvećih balkanskih zvijezda, i žena koja uvijek privlači pažnju svih ljudi svojim ponašanjem, ali i gestama koje ponekad čini prema kolegama. Život joj je uvijek bio buran, od ranog djetinjstva kada su joj se roditelji razveli do izdavanja prvog studijskog albuma sa samo 17 godina. Jelena je objavila album koji se počeo jako dobro prodavati.

Jelena Karleuša vrlo se brzo udala za medijskog magnata, sina braće Karić, koji su tada imali najjaču BK televiziju. Bojan Karić, nasljednik bogatog carstva, imao je puno ponuda raznih djevojaka, koje su željele biti s njim samo zbog novca, no on je ipak odabrao Jelenu Karleušu i nakon samo nekoliko mjeseci veze ipak se oženio. Mnogi su mislili da je ona isto radila za novac, nije bilo tako.

O svemu je govorila i njegova sestra koja je rekla da je Jelena bila s njim čisto iz ljubavi, ali sve je upropastila kad ju je uhvatila bračna nevjera s jednim članom osiguranja. Još je gore što su to učinili na stražnjem sjedalu džipa u kojem se vozio i sam Bojan Karić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *