Cijeli BaIkan je pIakao zbog Ljiljane iz filma "Toma", a njena emotivna priča sIomit će vas na komade: Evo šta je prava istina (Foto)
Breaking News

Cijeli BaIkan je pIakao zbog Ljiljane iz filma “Toma”, a njena emotivna priča sIomit će vas na komade: Evo šta je prava istina (Foto)

Paulina Manov je glumica koja je u poznatom filmu po imenu “Toma” glumila Ljuljanu. Ona je uspjela da rasplače svakog čovjeka koji je gledao ovaj film i sudeći po komentarima, ljudi scenu gdje ona i doktor zagrljeni plešu tumače kao najemotivniju scenu u filmu.

Naime, ona je u toku gostovanja u jednoj emisiji rekla neke detalje iz svog života. Kada je bila skroz mlada, njoj se sviđao njen kolega Srđan Žika Todorović.Ona kažć da je voljela njegov stav, pa je od dosade kako jei šla u školu počela svaki dan da mu piše pisma i ubacuje u sanduče. Ona je istakla da je tada imala 17 godina a Žika 10 godina više od nje.

On su se upoznali i onda je jednog dana došla i rekla mu da upisuje glumačku akademiju, a kako kaže, ono što je iznenađujuće da joj je prva scena u filmu apsolutnih 100 bila upravo sa njim, pa ističe da su se i sada ponov sreli na snimanju filma Toma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *