Sve je ostavila bez riječi: Breni neće biti drago kada vidi goIišavu snajku - svi ostali u čudu kada su vidjeli u čemu se Sandra pojavila na reviji
Breaking News

Sve je ostavila bez riječi: Breni neće biti drago kada vidi goIišavu snajku – svi ostali u čudu kada su vidjeli u čemu se Sandra pojavila na reviji

Lepa Brena i njena porodica se godinama trude da održe svoje prezime na dobrom glasu i to im je nekako išlo, kako kaže izvor dok nisu počele u njihov život da dolaze razno razne snajke. Dosta se spekulisalo o Sandri, djevojci od njihovog sina Viktora.

Mediji su prenosili kako su njih dvoje napravili prekid veze, ali sada imate prilike da vidite kako to nije istina i kako je mladi par još uvijek zajedno i još uvijek su u ljubavi. Sada je Sandra izazvala lavinu komentara na društvneim mrežama, što nikako Breni neće biti drago.

Naime, ona je došla na reviju Kristine Bekvalac, ali njena odijevna kombinacija kako pišu u komentarima nikako nije bila za te elegantne prilike. Pogledajte i sami šta je obukla:

Poslije ovoga bilo je i onih koji kažu da će oni sada njoj u svemu pronaći manu, jer je buduća snajka od Brene, to tako ide i Sandra je toga sigurno svijesna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *