Zbog 0voga je Aleksandra Subotić napustila Zadrugu: Slike osvanule na mrežama, velika proslava - evo ko je sve došao (Foto)
Breaking News

Zbog 0voga je Aleksandra Subotić napustila Zadrugu: Slike osvanule na mrežama, velika proslava – evo ko je sve došao (Foto)

Svi su pisali o tome kako je Aleksandra Subotić napustila imanje u Šimanovcima, a zašto se to desilo, bilo je raznih spekulacija. Moramo da kažemo da je ona u toku svog kratkog učešžća ove sezone nekoliko puta već isticala da želi ići kući i da više rijaliti šou program nikako nije za nju, što je na kraju i dokazala i uradila.

Kako je ona jako aktivna na društvenim mrežama, imali smo prilike da vidimo nekoliko fotografija, gdje je ona ponovo slavila svoj 25. rođendan, ali sada u krugu svoje porodice i prijatelja, što joj je kako smo imali prilike da čujemo u zadruzi najbitnije.

 

 

Iznad teksta ste imali prilike da vidite i sami kako je izgledala, atraktivna crnka u bijeloj haljini, njen muž sa osimijehom na licu što je opet uz njega i djecu, a njen sin je pravi dječak, kao što vidite. Vjerujemo da se Aleksandra dosta promijenila i posvetila svojoj porodici, u usporedbi sa njom od prije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *