Privatnim avionom idu na ručak, njihov pas nosi firmiranu odjeću: Kćerka Željka Mitrovića i njen dečko miIijarder baš uživaju
Breaking News

Privatnim avionom idu na ručak, njihov pas nosi firmiranu odjeću: Kćerka Željka Mitrovića i njen dečko miIijarder baš uživaju

Mlada nasljednica Kristina Mitrović svakodnevno na svojim društvenim mrežama objavljuje slike sa svojom ljubavi Ilijom, a kako saznajemo vjnečanje je jako blizu. Moramo da kažemo kako su mediji dosta pisali kao i šrioke narodne mase o njenom izabraniku. Kako kažu, Kristina jeste prelijepa djevojka, ali kraj sebe može da postavi puno ljepšeg muškarca, ali to je njen izbor, naravno.

Oni imaju privatne večere, vožnje raznim gradovima, njihov pas, kako ona to često objavi i kako ćete imati prilike da vidite ispod ovog teksta nosi jako skupocijenu firmiranu odjeću koja je namijenjena za male pse kao što oni imaju, pogledajte u nastavku teksta:

Oni uživaju maksimalno u životu i ne odvajaj se skoro nikako. Nedanvo su samo par dana bili u Beoradu i nakon par dana već smo mogli vidjeti kako se u kočiji voze Bečom, jer u Beogradu se ne zadržavaju dugo, samo posjete svoje najmilije. Vaš komentar na sve ovo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *