Pogledajte kako izgleda imanje Nataše Bekvalac na kom su se vjenčali Kaća Grujić i Gobeljić: Luksuz koji do sada niste vidjeli - kriIa ga od javnosti sve 0ve godine
Breaking News

Pogledajte kako izgleda imanje Nataše Bekvalac na kom su se vjenčali Kaća Grujić i Gobeljić: Luksuz koji do sada niste vidjeli – kriIa ga od javnosti sve 0ve godine

Imamo prilike da danima pratimo informacije koje se tiču tajnog vjenčanja koje se desilo između naše poznate pjevačice Katarine Grujić i njenog izabranika, poznatog fudbalera Marka. Sve se desilo kako sada zanjemo u Čeneju, na jendom velikom imanju, koje je u vlasništvu vjerovali ili ne Nataše Bekvalac. O ovom imanju i Nataši se do sada nije pisalo.

Kako saznajemo Nataša ovo imanje renta za neke slične situacije, a jedna noć u ovom bogatstvu je 700 eura. Saznajemo da ona jako često tu dolazi i boravi sa svoje dvije kćerke Katjom i Hanom. Ova kuća koju vidite ispod ovog teksta ima 400m kvadratnik, što je jako veliki prostor, prostran, dok dvorišta ima  3.520 kvadratnih metara.

Ona je cijela ograđena zelenom ogradom ,svi koji je iznajme imaju privatnost. Ona je kako pišu mediji u loćila 200.000 eura za uređenje ove vile, i jako se potrudila. Ona ima i bazen na kojem svi mogu da uživaju.Luksuzna vila posjeduje sve prostorije, odk uhinje do spavaćih soba ,prekop dnevnog boravka i gostinjske sobe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *