Otkriveno zašto su raskinuIi Darko i Marina: Uradio je dvije stvari preko kojih ni u IudiIu nije mogla preći - opet je do njega, sram0ta..
Breaking News

Otkriveno zašto su raskinuIi Darko i Marina: Uradio je dvije stvari preko kojih ni u IudiIu nije mogla preći – opet je do njega, sram0ta..

Darko i Marina su prekinuli, kao sto je poznato svima, on je cak uspio da nađe i novu djevojku o kojoj se danima unazad pisalo po medijima. Marina se povodom toga nije oglasavala, ona ima sina s kojim uziva i ne zanima je vise ni Darko ni njegov zivot, kako saznajemo odl judi bliskih njoj.

Sada smo saznali od jedne zene da je Marina ostavila Darka jer je on bio isti, ona je smatrala kako kaze gospođa da ce s eDarko promijeniti kad dobije dijete, da ce to biti neka veca dimenzija, da ce prestati piti i izlaziti, ali to se nije desilo, sto je naravno nju povrijedilo, a kako i ne bi.

moramo da kazemo i kako je drugi razlog jer je on stalno bio u drustvu nekih atraktivnih zena, ona to nikako nije zeljela, a te zene nisu bile njegove kolegice niti plesacice. Moramo da istaknemo kako mnogi misle da je i va’rao jer je tako brzo nakon nje pronasao drugu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *